tiistai 17. helmikuuta 2015

Ben Lomond Track

Tähän astisen reissun hienoin vaellus (taas kerran)!! Tällä hetkellä ollaan siis Queenstownin kupeessa Arrowtownissa ja täällä maisemat on IHAN uskomattomia. Vuoria nousee joka puolella ja vois kuvitella olevansa keskellä elokuvaa. Tän meijän kämpin viereisel joel onkin kuvattu kohtaus, jossa sormus hukkuu jokeen. Kuulemma. Jos meni vikaan niin mun TSH-tietotoimisto L. Karhola petti. Mun luotan siihen kun kiveen.


Ja itse vaellukseen. Ben Lomond track on the place to be. Koin olevani mestoilla. Arska paisto. Täällä säät on aika vaihtelevia, niin vaadin lähes, että vaelletaan parhaana päivänä. Ei jaksa taas kivuta ja päätyä pilveen ilman maisemia. Kannatti vaatia. Koska bruna on saatava tasaseks ja juoksupaidanrajat pois, niin kehiteltiin uus juomarepunkantotapa. Olkaimet alas ja reppu vyötärölle. 


Nousua meille tuli noin 1400m ja siltä se tuntu. Aika kipuuminen, mutta maisemat oli kyllä sen arvoset. Ei ymmärrä taas. Vuoria oli kaikkialla! Ja toisella puolella näky Queenstowniin ja sen edessä oleva järvi kimmalteli ihan sinisenä.





ylhäällä pidettiin vähän taukoo ja fiilisteltiin. Alas matka oli aika paljon kevyempi, vaikka reisiin vähän hapotteli, kun jyrkissä kohdissa ei pystynyt ihan rennosti päästeleen. Ehkä rankin, mut hienoin vajaa nelituntinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti